• -15%
Greive Bradley Trevor: Az élet értelme Greive Bradley Trevor: Az élet értelme

Bradley Trevor Greive:

Az élet értelme


Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 1 266 Ft
Adóval együtt

Talán a világ egyik legrégebbi kérdése, amely történelmünk nagyjait is igen gyakran foglalkoztatta: Mi az élet értelme? Bradley Trevor Greive a tőle megszokott igen szórakoztató stílusban keresi a maga válaszát erre a kérdésre és meg is találja.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Talán a világ egyik legrégebbi kérdése, amely történelmünk nagyjait is igen gyakran foglalkoztatta: Mi az élet értelme? Bradley Trevor Greive a tőle megszokott igen szórakoztató stílusban keresi a maga válaszát erre a kérdésre és meg is találja: találd ki, mi az, amivel imádsz foglalkozni és csináld is azt!

Bradley Trevor Greive őszinte és szókimondó szövege, a mókás állatfotókkal illusztrálva ismételten nagyon könnyen eléri célját. Miközben arról elmélkedik, miért is élünk, és mi lehet a célunk a dolgok nagyobb rendszerében, képes az élet legnagyobb kérdéseinek egyikét is igen könnyedén és szórakoztatóan kezelni.

Az élet értelme egy bölcs, elgondolkodtató könyv, amely ideális ajándék bárkinek, aki keresi a saját útját és e keresgélés közben még nevetni is szeret.

GABO

Adatlap

Oldalszám
122
Kötés
Kötött
Kiadási év
2005
ISBN
9789637318894
Fordította
Várlaki Tibor
Új

11 további termék ebben a kategóriában: