FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS - általános tudnivalókÁtvételi módok


1. Személyes átvétel - ingyenes

A webáruházban megvásárolt és előre bankkártyával kifizetett termékeink személyesen átvehetők Budapesten a Murok Kávézóban (1023 Budapest, Török utca 2. - a Margit-hídnál) és további 5 helyen. Ezekben az esetekben szállítási díjat nem számítunk fel, de csak a webáruházban, előre bankkártyával kifizetett megrendeléseket tudjuk itt kézbesíteni.

Ingyenes személyes átvételre van még lehetőség Törökbálinton (DEPO), Tapolcán és Várpalotán is, ezeken a helyeken az áru értéke fizethető előre bankkártyával vagy az átvételi helyen készpénzzel. Törökbálinton a megrendelt küldemények a következő munkanapon átvehetők, Tapolcán és Várpalotán 2-3 nap a szállítási idő.

Az átvételi helyeken a beérkezéstől számított 5 munkanapig tároljuk a megrendelt könyveket, ennél hosszabb tárolást csak külön kérésre tudunk biztosítani.

Kérjük, személyes átvételhez minden esetben vigye magával a rendelési számot! Amennyiben előre bankkártyával fizette ki az áru értékét, egy személyazonosító okmányra is szükség lehet az átvételnél.2. Budapesti átvételi pontjaink: 

Murok Kávézó

1023 Budapest, Török utca 2. (Margit-híd, budai hídfő)
Nyitvatartás:
hétfő-péntek 9:00-23.00
szombat 10:00-23:00
vasárnap 10:00-22:00
További budapesti átvétel helyek (csak előre fizetéssel):

1072 Budapest, Rákóczi út 32.
1081 Budapest, Rákóczi út 75.
1085 Budapest, József körút 31/b

Nyitvatartás: hétfő-péntek 10.00-18.00, szombat 10.00-13.003. Vidéki boltjaink címe:


Talentum Könyvdiszkont

Törökbálint, DEPO II.
Tel: 06-23-332-104

 

Talentum könyvesbolt

8300 Tapolca, Deák Ferenc utca 13.Talentum könyvesbolt

8100 Várpalota, Szent István út 17.
4. GLS Csomagponti átvétel több mint 1000 helyen! 

Személyes átvételre és fizetésre lehetőség van még az ország 170 településén megtalálható több mint 1000 Csomagonton (hírlapárusok, benzinkutak, üzletek).

GLS Csomagpontra rendelt csomagok szállítási díja:

  • 3 000 Ft-ig: 1199 Ft;
  • 3 001 - 6 000 Ft-ig: 999 Ft;
  • 6 001-15 000 Ft-ig: 799 Ft;
  • 15 000 Ft felett ingyenes!

Utánvét díja: 199 Ft

Az áru és a szállítás értéke fizethető az átvételi helyen készpénzzel, illetve bankkártyával. 

Várható szállítási idő: Budapesten 1-2 munkanap, vidékre 2-3 munkanap.

A PICK PACK PONTOK, ILLETVE BOLTJAINK A RENDELT KÖNYVEKET, A MEGÉRKEZÉSTŐL SZÁMÍTOTT 5 NAPTÁRI NAPIG TARTJÁK!
5. Szállítás futárszolgálattal 


Belföldre

Jelenleg futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a GLS Hungary csomagszállító cég fogja kiszállítani, általában a vásárlást követő második munkanap 8-20 óra közt. Ha az általunk már feladott csomag kiszállításával kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, közvetlenül a GLS weblapját (https://gls-group.eu/HU/hu/kontakt/elerhetoseg), ill. ügyfélszolgálatát keressék meg, a feladás után ők tudnak a csomag sorsáról tájékoztatást adni. Az elérhetőségüket, illetve a feladott csomagazonosító számát a csomag feladásakor elküldjük Önnek a rendeléskor megadott e-mail címre. A futárszolgálat adott napon 8 és 18 óra között való kiszállítást vállal, de a megjegyzésben kérhető, hogy az időtartamot szűkítsék.

Várható szállítási idő: 2-3 munkanap. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre bankkártyával vagy a futárnak készpénzzel.

A futárszolgálattal rendelt csomagok házhoz szállítási díja:

  • 3 000 Ft-ig: 1199 Ft
  • 3 001 - 6 000 Ft-ig: 999 Ft
  • 6 001 - 15 000 Ft-ig: 799 Ft
  • 15 000 Ft felett ingyenes!

Utánvét díja: 199 FtKülföldre

Külföldi szállításra is van lehetőség (GLS Hungary). A rendelni kívánt tételekkel, célországról és a konkrét csomagmérethez kapcsolódó szállítási díjról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál (webshop_kukac_gabo.hu). Előre átutalást követően csomagja feladásra kerül (jelenleg az Egyesült Királyságba nem tudjuk megoldani a szállítást).

Fontos!

Amennyiben a csomag külsőleg sérült, a futár kérésre megvárja a felbontást és szükség esetén jegyzőkönyvet vesz fel. Reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha arról jegyzőkönyv készült a futár jelenlétében.
Fizetési módok1. Bankkártya

A megvásárolt áruk kifizethetők előre bankkártyával a Borgun nemzetközi pénzügyi szolgáltató, zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. Amennyiben a "Fizetés bankkártyával" opciót választja a fizetési módok közül, átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

A Talentum Kft. a Borgun magyarországi képviselőjével, a B-Payment Zrt-vel  fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a webáruház, sem más, harmadik személy nem fér hozzá. A bankkártyás szolgáltatásról további információk elérhetők a https://b-payment.hu/ weboldalon.

Milyen bankkártyákat használhat?

A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.2. Készpénz

A megvásárolt áruk kifizethetők a személyes átvételnél a boltban, ill. az átvételi ponton vagy házhoz szállítás esetén a futárnak. A kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk megkérni minden vásárlónkat, hogy lehetőség szerint a bankkártyás fizetési módot válassza. Utánvétes fizetésnél 2020. április 9-től kezelési díjat számítunk fel, melynek összege jelenleg 199 Ft.


Számlázás

A megrendelés feldolgozásával egyidejűleg Szolgáltató a megrendelés alapján e-számlát készít, amit a Billingo e-számla szolgáltató rendszerén keresztül e-mailben küld el a Vevő(k) részére. Az Ügyfél az ÁSZF elfogadásával hozzájárul, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 175.§-ában foglaltak szerint a vásárlásáról e-számla kerüljön kiállításra a regisztrációban szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kerüljön megküldésre, melyet az ügyfél elektronikusan fogad a kiállítójától. Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cég) kéri, kérjük a Kosár menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag számlát más névre és címre kiállítani már nincsen lehetőségünk.

Részrendelésről információ

Cégünk a webáruházban megrendelt termékeket minden esetben egyben szállítja le. Előrendelés esetén az ügyfél és az ügyfélszolgálat előzetes egyeztetése alapján lehetőség van a megrendelés bontására, ilyenkor a szállítási költségre vonatkozóan a külön szállításokat külön megrendelésként kezeljük.

Áraink az áfát tartalmazzák!