• -15%
John D. Barrow: Univerzumok könyve - A kozmosz határainak feltárása John D. Barrow: Univerzumok könyve - A kozmosz határainak feltárása

John D. Barrow:

Univerzumok könyve

A kozmosz határainak feltárása

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv az univerzumokról szól. Olyan történetet mond el, amelyik egyetlen rendkívüli tény körül forog: Albert Einstein híres relativitáselmélete egész univerzumok sorozatát írja le. Csak nagyon kevés teszi lehetővé, hogy kifejlődjék benne az élet; a többi, ha egyáltalán létezik, tudatos elménk számára ismeretlen és megismerhetetlen marad.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Ez a könyv az univerzumokról szól. Olyan történetet mond el, amelyik egyetlen rendkívüli tény körül forog: Albert Einstein híres relativitáselmélete egész univerzumok sorozatát írja le. Nem sikerült még ezeknek a gyötrően nehéz egyenleteknek minden megoldását megtalálni, azonban az eddig megtaláltak kivétel nélkül figyelemre méltóak. Egyesek olyan univerzumokat írnak le, amelyek tágulnak, mások összehúzódnak. Egyesek búgócsigaként forognak, míg mások kaotikusan előrejelezhetetlenek. Némelyek tökéletesen simák, de akadnak csomósak is. Vannak, amelyek megengedik a múltba tett időutazást. Csak nagyon kevés teszi lehetővé, hogy kifejlődjék benne az élet; a többi, ha egyáltalán létezik, tudatos elménk számára ismeretlen és megismerhetetlen marad.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Talentum Tudományos Könyvtár
Oldalszám
400
Kötés
Kötött
Kiadási év
2012
ISBN
9789632520704
Fordította
Both Előd
Új

16 további termék ebben a kategóriában: