• -15%
Hannah Coughlin (szerk.): A csodálatos méz - 40 finom recept a jobb egészségért Hannah Coughlin (szerk.): A csodálatos méz - 40 finom recept a jobb egészségért

Hannah Coughlin (szerk.):

A csodálatos méz

40 finom recept a jobb egészségért

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Az édes, aranyló méz a természet gyógyszere. Számos jótékony hatása ismeretes a torokfájás enyhítésétől a sebgyógyulás felgyorsításán át az emésztés és az agyműködés segítéséig. Kényeztesse magát egy levendulás-mézes vagy egy természetesen édes, fűszeres banános-kókuszos süteménnyel, vagy ünnepelje a mézet olyan sós fogásokban, mint például a paradicsomos-zöldbabos baklava vagy a balinéz csirke.

Mennyiség

A MÉZ BAKTÉRIUM- ÉS GOMBAÖLŐ HATÁSÁNÁL FOGVA

TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT, ENERGIÁT AD, ÉS SEGÍTI

SZERVEZETÜNKET A BETEGSÉGEK ELLENI HARCBAN.

 

Az édes, aranyló méz a természet gyógyszere. Számos jótékony hatása ismeretes a torokfájás enyhítésétől a sebgyógyulás felgyorsításán át az emésztés és az agyműködés segítéséig. Kényeztesse magát egy levendulás-mézes vagy egy természetesen édes, fűszeres banános-kókuszos süteménnyel, vagy ünnepelje a mézet olyan sós fogásokban, mint például a paradicsomos-zöldbabos baklava vagy a balinéz csirke. A gyűjteményben szereplő finomabbnál finomabb ételek az egészségére is jó hatással lesznek.

GABO

Adatlap

Sorozatok
40 finom recept
Oldalszám
96
Kötés
Kötött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066675
Fordította
Karetka Zsófia
Új

16 további termék ebben a kategóriában: