• -15%
Susannah Blake: 500 saláta Susannah Blake: 500 saláta

Susannah Blake:

500 saláta

Egészséges és finom

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak, akik pillanatok alatt köretet vagy a főételt, tartalmas ebédet vagy gyümölcsös snaeket szeretnének az asztalra tenni, mert a saláták minden alkalomra megfelelnek.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak, akik pillanatok alatt köretet vagy a főételt, tartalmas ebédet vagy gyümölcsös snacket szeretnének az asztalra tenni, mert a saláták minden alkalomra megfelelnek.

A könyvben található receptek alapján elkészített meleg és hideg saláták minden évszakban tökéletesek akár könnyű ebédnek, akár a főétel ínycsiklandó kíséreteként kínáljuk.

Hasznos ötletek a hozzávalók praktikus felhasználásáról, a friss zöldségektől és egyszerű tésztáktól kezdve egészen a gabonákig és az egészséges fehérjékig.

Fontos tudnivalók a friss zöldfűszerekről, az ehető virágokról, a házi készítésű krutonokról, és a számos, ihletet adó salátaöntetről az utolsó simításokhoz.

GABO

Adatlap

Oldalszám
288
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634065265
Fordította
Gáti Anna
Új

16 további termék ebben a kategóriában: