• -15%
Dr. Michael Mosley – Mimi Spencer: Böjtdiéta - Az új 5+2 napos diéta Dr. Michael Mosley – Mimi Spencer: Böjtdiéta - Az új 5+2 napos diéta

Dr. Michael Mosley - Mimi Spencer:

BöjtDiéta

Az eredeti 5+2 napos diéta

Eredeti ár: 3 500 Ft
Online ár: 2 975 Ft
Adóval együtt

Csökkentse a kalóriabevitelt minden héten két nem egymást követő napon – a nők 500 kalóriára, a férfiak 600-ra. Viszonylag gyorsan és erő­feszítés nélkül le fog fogyni a BöjtDiéta segítségével.

Mennyiség

Lehetséges, hogy a hét öt napján a megszokott módon étkezünk, és mégis karcsúbbá és egészségesebbé válunk?

 

A válasz egyszerű: igen. Csak csökkentse a kalóriabevitelt minden héten két nem egymást követő napon – a nők 500 kalóriára, a férfiak 600-ra. Viszonylag gyorsan és erő­feszítés nélkül le fog fogyni a BöjtDiéta segítségével.

Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az időszakosan böjtölőkről nemcsak a kilók olvadnak le, de csökken náluk egy sor betegség kialakulásának veszélye is, a cukorbajtól kezdve a keringési problémákon át a rákig. „Meggyőző tudományos bizonyítékai vannak annak, hogy az idő­szakos böjtölés jobb egészséghez vezet” – állítja dr. Mark Mattson, az amerikai Nemzeti Öregedéstudományi In­tézet Neurológiai Laboratóriumának vezetője és a Johns Hopkins Egyetem ideggyógyász professzora.

A könyv áttekinti az új, áttörő jellegű kutatások eredmé­nyeit, hogy ezekre támaszkodva ön is olyan fogyókúrás programot alakítson ki, amely beilleszthető az elfoglalt mindennapokba, továbbá bemutat még:

• Negyven 500 és 600 kalóriás ételt, melyeket könnyen és gyorsan el tud készíteni

• 8 oldalnyi színes fotót, hogy megmutassa, milyen egy jellegzetes „böjti étel”

• A program alapját képező naprakész tudományos eredményeket

• Kalóriatáblázatokat, melyek megkönnyítik a diétát

• És még sok egyebet

GABO

Adatlap

Oldalszám
226 + 8 oldal melléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2015
ISBN
9789636897017
Fordította
Fehér Zsuzsanna
Új

16 további termék ebben a kategóriában: