• -15%
Stone Victoria Jordan	A világ legjobb masszázstechnikái Stone Victoria Jordan	A világ legjobb masszázstechnikái

Victoria Jordan Stone:

A világ legjobb masszázstechnikái


Eredeti ár: 4 500 Ft
Online ár: 3 825 Ft
Adóval együtt

Ez a csodálatos, gyakorlatias útmutató megtanít arra, hogyan alkalmazzuk szakszerűen más kultúrák hihetetlen, egzotikus masszázs- és testmunkatechnikáit relaxálásra, stresszoldásra és egészségjavításra. A könyvben bemutatott masszázsfajták: svédmasszázs, lávaköves masszázs, thai jógamasszázs, reflexológia: lomi lomi, tantsu, polaritás, siacu

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

A világ legjobb masszázstechnikái a világ azon – sok esetben több ezer éves – masszázstechnikáit mutatja be, melyek legalkalmasabbak a stressz, a feszültség, kellemetlenségek enyhítésére és élvezetnyújtásra.

 

A masszázs az egyik legősibb gyógymód és a modern tudomány is alkalmazza hihetetlen erejét a szorongás csökkentésére, az immunrendszer erősítésére és fájdalomcsillapításra.

 

A leghatásosabb egzotikus technikákból válogatva könyvünk kezdőtől profi masszőrig mindenkit megtanít arra, mi kell a legélvezetesebb, leghatásosabb kezelésekhez.

 

A színes fotóknak és a lépésről lépésre haladó leírásoknak hála a technikák érthetőek, és azonnal alkalmazhatóak. A világ legjobb masszázstechnikái segítségével a világ legizgalmasabb testmunka változatait alkalmazhatja saját otthonában.

 

A könyvben bemutatott masszázsfajták: svédmasszázs, lávaköves masszázs, thai jógamasszázs, reflexológia: lomi lomi, tantsu, polaritás, siacu

 

 

GABO
Új

Letöltés

masszázs_tartalom

Letöltés (0)

masszázs_82-3

Letöltés (0)

masszázs_68-9

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: