• -15%
Karen Wynn Fonstad: Középfölde Atlasza – Felülvizsgált, javított kiadás Karen Wynn Fonstad: Középfölde Atlasza – Felülvizsgált, javított kiadás

Karen Wynn Fonstad:

Középfölde Atlasza – Felülvizsgált, javított kiadás


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Kevés mű van, ami ismertségben és olvasottságban akár csak megközelítené Tolkien fő műveit. E könyv ezek (vagyis A Gyűrűk Ura, A Silmarilok és A babó) teljes földrajzi kalauza, amely az Óidőktől a Harmadkoron át, Bilbó, Frodó és a Gyűrűk Szövetsége utazásáig, és a negyedkor elejéig mutatja be Tolkien világát mintegy 180 kétszínű térkép és ábra segítségével.

  

A ...

Kevés mű van, ami ismertségben és olvasottságban akár csak megközelítené Tolkien fő műveit. E könyv ezek (vagyis A Gyűrűk Ura, A szilmarilok és A hobbit) teljes földrajzi kalauza, amely az Óidőktől a Harmadkoron át, Bilbó, Frodó és a Gyűrű Szövetsége utazásáig, és a negyedkor elejéig mutatja be Tolkien világát mintegy 180 kétszínű térkép és ábra segítségével, beleértve az első, a másod- és a harmadkor csatáit és kulcsfontosságú helyszíneit; valamint várak, épületek, tervrajzok, az éghajlati viszonyok, a növényzet, a nyelvek és a népességi megoszlások leírását. A könyvet több függelék és részletes, térkép-koordinátákat is tartalmazó névmutató egészíti ki.
A nagyszabású alapmű minden Tolkien rajongó érdeklődésére – és használatára – számíthat.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
212
Kötés
Kötött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634320685
Fordította
Büki Gabriella, Füzessy Tamás, Talián Balázs
Új

16 további termék ebben a kategóriában: