• -15%
Seth Dickinson: Kormorán Baru, az áruló - Egy maszk elrejthet ezer hazugságot Seth Dickinson: Kormorán Baru, az áruló - Egy maszk elrejthet ezer hazugságot

Seth Dickinson:

Kormorán Baru, az áruló

Egy maszk elrejthet ezer hazugságot

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Kormorán Baru számára bármilyen árat megér, hogy felszabadítsa a népét – még a lelkét is kész feláldozni. Amikor kislányként végignézi, hogy a Maszkák Birodalma leigázza az otthonául szolgáló szigetet, átírja a helyi kultúrát és hagyományokat, és megöli egyik apját, gyűlölet ébred benne, de csak úgy állhat eredményesen bosszút, ha minden lépését megtervezi.


E-könyvben megvehető itt: 

Mennyiség

Kormorán Baru számára bármilyen árat megér, hogy felszabadítsa a népét – még a lelkét is kész feláldozni. Amikor kislányként végignézi, hogy a Maszkák Birodalma leigázza az otthonául szolgáló szigetet, átírja a helyi kultúrát és hagyományokat, és megöli egyik apját, gyűlölet ébred benne, de csak úgy állhat eredményesen bosszút, ha minden lépését megtervezi. Beépül az ellenségei közé, egyre feljebb törve a szamárlétrán, hogy kellően magasra érve lesújthasson. Hogy teszteljék az időközben nővé érő lány hűségét, munkaadói birodalmi számvevőként a messzi Aurdwynnbe küldik, ahol rendet kell tennie a lázadók, informátorok és zavargó hercegek között. Barunak nincs könnyű dolga, de ha hatalmi játszmákról van szó, egyszerre könyörtelenül taktikus és a végsőkig eltökélt.

Az epikus geopolitikai fantasyként emlegetett Kormorán Baru, az áruló a műfaj egyik fiatal tehetségének bemutatkozó regénye.

GABO

Adatlap

Oldalszám
544
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634064442
Fordította
Kemenes Iván
Új

16 további termék ebben a kategóriában: