• -15%
Eoin Colfer: Artemis Fowl - Az elveszett kolónia Eoin Colfer: Artemis Fowl - Az elveszett kolónia

Eoin Colfer:

Artemis Fowl és az elveszett kolónia


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Valaki más is elkezdte megfejteni a tündérvilág titkait... méghozzá egy tizenkét éves lány. Elindul a versenyfutás az idővel, és jelentős átalakulásokon keresztülmenő Artemis Fowlnak mélyen bele kell nyúlni piszkos trükkökkel teli erszényébe, ha meg akarja menteni tündér barátait a rájuk leselkedő végzettől.

Mennyiség

Artemis Fowl jótét lélekké vált… majdnem.

Minden előzetes figyelmeztetés nélkül egyre több démon ölt testet a Földön. Ha az embereknek sikerülne elfogniuk egyet, az összes tündér lelepleződne. A démonok megjelenését megjósoló kacifántos számítások között még a briliáns Kisgebe sem tud eligazodni, de ismer valakit, aki segíthet rajtuk: Artemis Fowlt.

Amikor azonban egy rendkívül zavart ördögfióka jelenik meg egy szicíliai színházban, nem Artemis az egyetlen, aki várja. Valaki más is elkezdte megfejteni a tündérvilág titkait... méghozzá egy tizenkét éves lány. Elindul a versenyfutás az idővel, és jelentős átalakulásokon keresztülmenő Artemis Fowlnak mélyen bele kell nyúlni piszkos trükkökkel teli erszényébe, ha meg akarja menteni tündér barátait a rájuk leselkedő végzettől. Ennek tetejébe még egy hataloméhes démon hadúr is megszállni készül az emberek létsíkját mindenre elszánt seregével.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Artemis Fowl sorozat
Oldalszám
376
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634063827
Fordította
Heinisch Mónika
Új

Letöltés

az elveszett kolónia részlet

Letöltés (1016.92KB)

16 további termék ebben a kategóriában: