• -15%
Andrzej Sapkowski: A megvetés ideje - Vaják 4. Andrzej Sapkowski: A megvetés ideje - Vaják 4.

Andrzej Sapkowski:

A megvetés ideje

Vaják 4.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Hogy megvédje a rábízott Cirit, Ríviai Geraltnak messzire kell küldenie a vajákok otthonától, hogy Yennefer, a varázslónő szárnyai alatt tanuljon. A varázslógyűlésben azonban puccs készül, miközben kitör a háború. Geralt egy súlyos sérülés után az életéért küzd... Ciri pedig, akinek kezében a világ sorsa nyugszik, eltűnik.

Mennyiség

Andrzej Sapkowski: A megvetés ideje

Ríviai Geralt meg akarja védeni a rábízott Cirit, ezért  el kell küldenie messzire a vajákok otthonától, hogy Yennefer, a varázslónő szárnyai alatt tanuljon. A varázslógyűlésben azonban puccs készül, miközben kitör a háború. Geralt egy súlyos sérülés után az életéért küzd... Ciri pedig, akinek kezében a világ sorsa nyugszik, eltűnik.

 

Andrzej Sapkowski 1948-ban született Lengyelországban. Hazája egyik leghíresebb és legsikeresebb szerzőjének számít. A World Fantasy Életműdíjjal kitüntetett szerző Vaják-sorozatával nemzetközi sikert aratott, könyvei alapján képregények és számítógépes játékok is készültek, 2019-ben pedig a Netflix forgatott belőlük sorozatot Henry Cavill főszereplésével.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Vaják-sorozat
Oldalszám
408
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069263
Fordította
Kellermann Viktória
Új

16 további termék ebben a kategóriában: