• -15%
Nicola Yoon: Minden, minden - A legnagyobb kockázat, ha nem vállalsz kockázatot Nicola Yoon: Minden, minden - A legnagyobb kockázat, ha nem vállalsz kockázatot

Nicola Yoon:

Minden, minden

A legnagyobb kockázat, ha nem vállalsz kockázatot

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt


Nagyon ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem.

Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel...

Mennyiség

Nagyon ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem.

Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzőcipője, sőt még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy őt figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve.

Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövőt, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Ollyba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.

 

Nicola Yoon Jamaicán és Brooklynban, Long Islanden nőtt fel. Jelenleg Los Angelesben, Kaliforniában él a férjével, a kötet illusztrátorával, és a lányával, akiket őrülten szeret. A Minden, minden az első regénye.

Kövesd Nicola Yoont Twitteren, Instagramon, Facebookon vagy Tumblrön!

nicolayoon.com

 

David Yoon író és designer. Feleségével, Nicola Yoonnal Los Angelesben, Kaliforniában él. Történetekről beszélgetnek, és felolvasnak hároméves lányuknak, Pennynek. David illusztrálta a Minden, mindent.

GABO

Adatlap

Oldalszám
336
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062103
Fordította
Szabó Luca
Illusztráció
David Yoon
Új

Letöltés

minden, minden részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: