• -15%
Kiera Cass: Eljegyezve Kiera Cass: Eljegyezve

Kiera Cass:

Eljegyezve


Eredeti ár: 3 690 Ft
Online ár: 3 137 Ft
Adóval együtt

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2020. augusztus 12. 

  

A király őt választotta, a szíve azonban valaki másé...

Mennyiség

Koroa fiatal királya még nem akar megállapodni egyetlen nő mellett – de aztán megismeri Hollis Brite-ot. Hollis a Keresken-kastélyban nőtt fel, és a többi nemesi származású lánnyal együtt abban reménykedik, hogy sikerül felhívnia magára a király figyelmét. Amikor Jameson király szerelmet vall neki, érthető örömmel és izgalommal fogadja az uralkodó közeledését.

De hamar rájön, hogy ez az új élet a különleges ajándékok és a kitüntetett figyelem mellett komoly elvárásokkal is jár. Hollis nem biztos abban, hogy meg tud felelni a királyi követelményeknek. Izoltánia királya látogatást készül tenni az országukban, és Hollis szeretné bebizonyítani Jamesonnak és önmagának, hogy rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket egy leendő királynétól elvárnak. De aztán találkozik egy izoltániai idegennel, akinek megvan az a titokzatos képessége, hogy a szívébe lát. Hollis rádöbben, hogy olyan jövőt kíván magának, amire addig gondolni sem mert.

 

Kiera Cass a Párválasztó-sorozat és A szirén szerzője. Ezen kívül feleség, anya, és még sok minden más, amit hosszú lenne felsorolni. Többek között remekül ért ahhoz, hogy magával ragadja és megríkassa az olvasóit. Kieráról és a könyveiről a www.kieracass.com weboldalon tudhatnak meg többet.

GABO

Adatlap

Oldalszám
312
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789635660001
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Új

16 további termék ebben a kategóriában: