• -15%
Joey Davey - Will Jewitt - Darcy Myles - Juliet Stanley: Minecraft építőmesterek a világ körül - Útmutató mesterművek építéséhez Joey Davey - Will Jewitt - Darcy Myles - Juliet Stanley: Minecraft építőmesterek a világ körül - Útmutató mesterművek építéséhez

Joey Davey - Will Jewitt - Darcy Myles - Juliet Stanley:

Minecraft építőmesterek a világ körül

Útmutató mesterművek építéséhez

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A Minecraft építőmesterek a világ körül egy lenyűgöző útmutató, amely lépésről-lépésre mutatja be, hogyan készíthetitek el saját Minecraft-csodáitokat.

Mennyiség

A Minecraft építőmesterek a világ körül egy lenyűgöző útmutató, amely lépésről-lépésre mutatja be, hogyan készíthetitek el saját Minecraft-csodáitokat.

Ez a kézikönyv, amely tele van hihetetlen minecraftos tényekkel, trükkökkel és adatokkal a 9 évesnél idősebb gyerekeknek kíván segíteni, hogy felépíthessék a világ különböző tájainak elképesztő mesterműveit. A színházaktól és hidaktól kezdve a szobrokig és palotákig ez a szórakoztató és interaktív útmutató arra ösztönzi majd az olvasókat, hogy a képzeletük segítségével felépítsék a lehetetlent.

A könyv elkészítésében részt vevő szakértők öt kontinens szerint bontották szét a kifejezetten ehhez a könyvhöz készült, 15 darab megépíthető szerkezetet, amelyekhez segítségként egyszerűen követhető utasításokat is írtak. Az egyes építmények könnyű, közepes vagy mesterfokozatúak, a tervek mellett pedig a szükséges alapanyagok listája is szerepel, valamint az, hogy nagyjából mit mennyi időbe telik majd elkészíteni.

GABO

Adatlap

Oldalszám
72
Kötés
Kötött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634065869
Fordította
Beke Ádám
Új

16 további termék ebben a kategóriában: