• -15%
John Farndon: A vadvilág képes atlasza John Farndon: A vadvilág képes atlasza

John Farndon:

A vadvilág képes atlasza


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A vadvilág képes atlaszában a látványos térképek, a különleges módon elkészített illusztrációk és a remek állatfelvételek segítségével minden fejezet végigvezeti az olvasót egy-egy élőhelyen. Földrészről földrészre bemutatja azoknak az állatoknak a sokaságát, amelyeknek az az élőhely az otthona – a ragadozókat és a zsákmányt, a legelő emlősöket, az ég madarait, a rovarokat, a hüllőket és egyéb állatok százait.

Mennyiség

  • Járjuk végig a Föld különböző élőhelyeit!
  • A nagyszerű fotók segítségével tekintsük át bolygónk hihetetlenül sokféle állatait!
  • Tudjuk meg, milyen állatok vannak veszélyben, és mi fenyegeti őket!
  • Olvassuk el a lebilincselő beszámolókat az állatok viselkedéséről!
  • Ismerjünk meg több mint 1000 állatot, amelyek megjelennek e könyv lapjain!

 

Bizonyára sokan tudják, milyen állatok lakják a lakóhelyük közelében lévő erdőket. Talán az afrikai szavanna állatvilága sem ismeretlen előttünk. Igen ám, de milyen állatok élnek Dél-Amerika háborítatlan pusztáin vagy Kanada északi részének kietlen tundráin? Földünkön bámulatosan változatos az élet. Megannyi állat úszik a folyókban és a tavakban; mások a levegőben repkednek, vagy kúsznak, másznak és futnak a földön. Ez a könyv nemcsak azt mutatja be, hogy hol élnek a Föld állatai, hanem azt is, hogy miért éppen ott leltek otthonukra.

 

A látványos térképek, a különleges módon elkészített illusztrációk és a remek állatfelvételek segítségével minden fejezet végigvezeti az olvasót egy-egy élőhelyen. Földrészről földrészre bemutatja azoknak az állatoknak a sokaságát, amelyeknek az az élőhely az otthona – a ragadozókat és a zsákmányt, a legelő emlősöket, az ég madarait, a rovarokat, a hüllőket és egyéb állatok százait.

 

John Farndon több mint 100 könyv szerzője. Gyerekeknek és felnőtteknek írt munkái sokféle témával foglalkoznak, köztük kedvenc területével, a természettel.

GABO

Adatlap

Oldalszám
160
Kötés
Kötött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895785
Fordította
Merkl Ottó, Pesthy Gábor
Új

Letöltés

vadvilág_tartalom

Letöltés (0)

18-9-vadvilág

Letöltés (0)

28-9-vadvilág

Letöltés (0)

32-3_vadvilág

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: