• -15%
Stephen Hawking – Leonard Mlodinow: Az idő még rövidebb története Stephen Hawking – Leonard Mlodinow: Az idő még rövidebb története

Stephen Hawking - Leonard Mlodinow:

Az idő még rövidebb története


Eredeti ár: 3 800 Ft
Online ár: 3 230 Ft
Adóval együtt

A szerző szerette volna Az idő rövid története mondanivalóját még érthetőbbé tenni olvasói számára – és egyúttal kiegészítette azt a legújabb tudományos megfigyelések és felfedezések ismertetésével.

Mennyiség

Stephen Hawking világszerte ismert sikerkönyve, Az idő rövid története, mérföldkő volt a tudományos ismeretterjesztés történetében. Ennek csak egyik oka a szerző lebilincselő stílusa, a másik viszont az általa tárgyalt lenyűgöző témák: a tér és az idő természete, Isten szerepe a teremtésben, a Világegyetem története és jövője. Kétségtelen tény viszont, hogy a könyv megjelenése óta sok olvasó jelezte Hawking professzornak, hogy milyen nehézséget okozott a könyvben szereplő legfontosabb fogalmak megértése.

Ezért született meg Az idő még rövidebb története.

A szerző szerette volna korábbi könyve mondanivalóját még érthetőbbé tenni olvasói számára – és egyúttal kiegészítette azt a legújabb tudományos megfigyelések és felfedezések ismertetésével.

Akkord

Adatlap

Oldalszám
152
Kötés
Kötött
Kiadási év
2006, 2015
ISBN
9789632520872
Fordította
Dr. Both Előd
Új

16 további termék ebben a kategóriában: