• -15%
Stephen Hawking: Az idő rövid története - Az Ősrobbanástól a fekete lyukakig Stephen Hawking: Az idő rövid története - Az Ősrobbanástól a fekete lyukakig

Stephen Hawking:

Az idő rövid története

Az Ősrobbanástól a fekete lyukakig

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv Stephen Hawking XX. században klasszikussá vált, rengeteg meglepetést kínáló tudományos ismeretterjesztő munkája. A Nagy Bumm-tól az általános relativitáselméletig sok helyen próbára teszi a fantáziánkat, és egészen kiszélesíti a világegyetemről alkotott elképzeléseinket. Azok számára is jól érthető, akik jobban szeretik a képleteknél a magyarázatot.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Stephen Hawking Az idő rövid története című könyvének 1988-as megjelenése új korszakot nyitott a tudományos ismeretterjesztő írások történetében: hatalmas nemzetközi szenzációt keltett, negyven nyelvre fordították le, és több mint kilencmillió példányban kelt el.

 

Ez a könyv a XX. században klasszikussá vált, rengeteg meglepetét kínáló tudományos ismeretterjesztő munkája. A Nagy Bumm-tól az általános relativitáselméletig sok helyen próbára teszi a fantáziánkat, és egészen kiszélesíti a világegyetemről alkotott elképzeléseinket. Azok számára is jól érthető, akik jobban szeretik a képleteknél a magyarázatot. A végső elmélet keresésének történetéről, a tér és idő rejtelmeit feltáró kutatásokról olvashatunk Hawking tolmácsolásában, aki maga is rengeteget tett hozzá az emberiség tudásához. Az idő rövid története Hawking klasszikussá vált bevezetője a kozmosszal kapcsolatos legfontosabb kérdésekbe.

 

A könyv első kiadása 1988-ban jelent meg, és az univerzumról addig szerzett tudásunkat ölelte fel. Azóta a technika hatalmas fejlődésen ment keresztül, és ennek megfelelően sokat változtak a megfigyeléseket szolgáló eszközök is. Ezért ma még szélesebb körű és pontosabb ismeretek állnak rendelkezésünkre az Univerzum tulajdonságait illetően. Stephen Hawking ezeknek megfelelően átdolgozta és kibővítette eredeti művét. A kötet kiegészült egy teljesen új, a féreglyukakról és az időutazás lehetőségéről szóló fejezettel is.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Talentum Tudományos Könyvtár
Oldalszám
240
Kötés
Kötött
Kiadási év
2003, 2018
ISBN
9789632520261
Fordította
Molnár István, Egri Győző
Új

16 további termék ebben a kategóriában: