• -15%
Robert Galbraith: A selyemhernyó - Filmes borítóval Robert Galbraith: A selyemhernyó - Filmes borítóval

Robert Galbraith:

A selyemhernyó

Filmes borítóval

Eredeti ár: 3 790 Ft
Online ár: 3 222 Ft
Adóval együtt

Amikor a regényíró Owen Quine eltűnik, a felesége Cormoran Strike magánnyomozóhoz fordul. Először azt hiszi, a férje csak elvonult magában valahová néhány napra (ahogy már korábban is), és most azt szeretné, ha Strike megkeresné és hazahozná...

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Amikor a regényíró Owen Quine eltűnik, a felesége Cormoran Strike magánnyomozóhoz fordul. Először azt hiszi, a férje csak elvonult magában valahová néhány napra (ahogy már korábban is), és most azt szeretné, ha Strike megkeresné és hazahozná.

De ahogy Strike nyomozni kezd, kiderül, több van Quine eltűnése mögött, mint azt a felesége gondolta. Az író épp befejezett egy kéziratot, melyben vitriolos tollal megírt portrék szerepelnek szinte minden ismerőséről. Ha ez a regény megjelenik, életeket tehet tönkre – így tehát nagyon is sokan lehetnek, akik szeretnék befogni a száját.

És amikor rátalálnak a bizarr körülmények között brutálisan meggyilkolt Quine-ra, versenyfutás következik az idővel: meg kell fejteni, mi vezeti ezt a kegyetlen gyilkost – mert Strike ilyennel még sosem találkozott…

 

A selyemhernyó letehetetlen, fordulatokkal teli krimi, a Cormoran Strike-ról és eltökélt, fiatal titkárnőjéről, Robin Ellacottról szóló sorozat második kötete.

 

Robert Galbraith

J. K. Rowling, a Harry Potter-sorozat, az Átmeneti üresedés, és az első Cormoran Strike-regény, a Kakukkszó szerzőjének írói álneve.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Cormoran Strike sorozat
Oldalszám
512
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066828
Fordította
Nagy Gergely
Új

Letöltés

selyemhernyó részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: