• -15%
Mike Perez: Lionel Messi rajongók könyve Mike Perez: Lionel Messi rajongók könyve

Mike Perez:

Lionel Messi rajongók könyve


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Kövesd nyomon a világ legjobb játékosának pályafutását és csodáld meg a legszebb góljait! A varázslatos lábú csatár a Barcelona gólgyártója, nemzeti hős Argentínában, és ő az, aki a legtöbbször nyerte el az Aranylabdát!

Ebből a könyvből megtudhatsz mindent, ami fontos a focistáról, akit hihetetlen tudása miatt mindenki szívesen néz.


A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

A világ legjobb futballistájává váló Lionel Messi története valóságos tündérmese.

Messi sorsa bizonyítja, hogy nem számít mennyire vagy nagy és erős, milyen gazdagok a szüleid, vagy hol születtél. Ha elég jó vagy és keményen dolgozol, bármi lehetséges.

Az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy Messi különleges tehetség. Minden lehetőséget megragadott, hogy fejlessze a képességeit, és nemsokára a nagyobb fiúknak is küszködniük kellett, hogy elvegyék tőle a labdát.

Ez végigkíséri Messit egész életében, hisz a tehetetlen védők a mai napig gondban vannak, hogy megállítsák. Ha Messi csúcsformában van, senki nem képes feltartóztatni. Ezt a góljai és az elnyert trófeái száma is bizonyítja.

Messit még az se tarthatta vissza, hogy egy gyerekkori rendellenesség miatt visszamaradt a növésben. A Barcelona annyira le akarta igazolni, hogy kifizették helyette a növekedésserkentő injekciókat. Nem maradt el érte a bőséges jutalom.

Messi ezért mindig hálás lesz a klubjának. A Barcelona segített neki valóra váltani az álmait és Spanyolország lett második hazája. Az Európába költözés nem is sikerülhetett volna jobban. Messi már eddig is rettentő sok trófeát nyert és hihetetlen mennyiségű rekordot döntött meg a maga és csapata számára is. Ráadásul még bőven van ideje, hogy sokkal többet érjen el!

A gyerekek olyanok akarnak lenni, mint ő, minden profi játékos vele szeretne egy csapatban játszani, és az összes menedzser boldog lenne, ha leigazolhatná.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
64
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789635398317
Fordította
Kövesdi Miklós
Új

16 további termék ebben a kategóriában: