• -15%
Strauss Neil: Játszma Strauss Neil: Játszma

Neil Strauss:

A játszma (The game)

Avagy tudományos alaposságú nagy behatolás a nőzőművészek titkos társaságába

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

 

A párkeresés, párválasztás, legyen szó akárcsak egy éjszakáról vagy egy egész életről, férfiak tömegeinek jelent óriási nehézséget. Íme egy olyan spontán épülő férfi közösség, amelyben felkarolják a legreménytelenebb eseteket is...

Mennyiség

A párkeresés, párválasztás, legyen szó akárcsak egy éjszakáról vagy egy egész életről, férfiak tömegeinek jelent óriási nehézséget. Íme egy olyan spontán épülő férfi közösség, amelyben felkarolják a legreménytelenebb eseteket is, átsegítik őket a kezdeti nehézségeken és megtanítják csajozni. A rendszerük bombabiztos, bárkiből sikeres csábítót tudnak kreálni.

A tudományos csajozás Amerikából indult el, de pillanatok alatt nagy csapatokban hódította meg minden nemzetek ÁFCS-it, azaz Átlagos Frusztrált Csávóit. Az egész egy titkos közösséggel kezdődött az interneten, amit Ross Jeffries alapított a '80-as évek vége felé. Ennek a híre eljutott a New York Times újságírójához, Neil Strausshoz, aki maga is ilyen nőtelenségben szenvedett. Strauss kapott az alkalmon, és a nőzőművészek között eltöltött két évéről könyvet írt. Strauss – aki az internetes közösségben a „Style” művésznevet vette fel – könyvének erőssége azonban éppen az, hogy nagyon is gyakorlatias.

GABO

Adatlap

Oldalszám
494
Kötés
Kötött
Kiadási év
2007
ISBN
9789636891152
Fordította
Bozai Ágota
Új

1 további termék ebben a kategóriában: