• -15%
Stefan Pabst: A 3D rajzolás művészete - A térhatású alkotások készítésének titka Stefan Pabst: A 3D rajzolás művészete - A térhatású alkotások készítésének titka

Stefan Pabst:

A 3D rajzolás művészete

A térhatású alkotások készítésének titka

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

E kötet segítségével az egyszerű vázlatrajzokból könnyedén lenyűgöző, fotorealisztikus képeket varázsolhatunk. Szerzője, a világhírű képzőművész, Stefan Pabst egy sor, lépésről lépésre részletesen bemutatott mintafeladat segítségével szemlélteti, miként lehet addig nem tapasztalt magasságokba emelni rajz- és festési készségeinket.

Mennyiség

E kötet segítségével az egyszerű vázlatrajzokból könnyedén lenyűgöző, fotorealisztikus képeket varázsolhatunk. Szerzője, a világhírű képzőművész, Stefan Pabst egy sor, lépésről lépésre részletesen bemutatott mintafeladat segítségével szemlélteti, miként lehet addig nem tapasztalt magasságokba emelni rajz- és festési készségeinket. A gyakorlatok bemutatják, hogyan tudunk az olyan alapvető rajz- és festőtechnikák alkalmazásával, mint amilyen a perspektíva, a tónusozás vagy a szárazecset-technika, megörökíteni hétköznapi tárgyakat, állatokat vagy embereket. További jó tanácsok segítenek a színeket is csatasorba állítani a térbeliség és a realisztikus ábrázolás érdekében, hogy realisztikus rajzaink még inkább életre keljenek.

A 3D rajzolás művészete című kötetnek köszönhetően olyan alkotásokat tudunk majd készíteni, amelyek láttán barátaink és családtagjaink nem hisznek a szemüknek, és igazán csodálni fogják realisztikus festményeinket!

GABO

Adatlap

Oldalszám
128
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634064459
Fordította
Archia Nova Kft.
Új

16 további termék ebben a kategóriában: