• -15%
Julia Quinn: Miss Miranda Cheever titkos naplója - Bevelstoke trilógia 1. Julia Quinn: Miss Miranda Cheever titkos naplója - Bevelstoke trilógia 1.

Julia Quinn:

Miss Miranda Cheever titkos naplója

Bevelstoke trilógia 1.

Eredeti ár: 2 290 Ft
Online ár: 1 947 Ft
Adóval együtt

Miranda Cheever már tíz évesen is képes volt elfogadni a társadalom elvárásait a jövőjét illetően. Egészen addig, amíg egy délután Nigel Bevelstoke, a jóképű és elegáns Turner vikomt ünnepélyesen kezet nem csókolt neki, és megjósolta, hogy egy nap majd belenő a testébe, és éppen olyan szép lesz, mint amennyire már okos. És Miranda már tíz évesen is tudta, hogy örökké szeretni fogja Turnert.

 

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

„A modern Jane Austen”

Jill Barnett

 

1810. március 2.

Ma szerelmes lettem.

Tíz éves korában Miranda Cheever nem sok jelét mutatta, hogy nagy szépség lesz majd belőle. És a kislány már tíz évesen is képes volt elfogadni a társadalom elvárásait a jövőjét illetően. Egészen addig, amíg egy délután Nigel Bevelstoke, a jóképű és elegáns Turner vikomt ünnepélyesen kezet nem csókolt neki, és megjósolta, hogy egy nap majd belenő a testébe, és éppen olyan szép lesz, mint amennyire már okos. És Miranda már tíz évesen is tudta, hogy örökké szeretni fogja Turnert.

 

Ám az eljövendő évek, amelyek kegyesek voltak Mirandához, nem bántak kesztyűs kézzel Turnerrel. A lány valóban olyan vonzó lett, mint ahogyan azt a vikomt merészen megjósolta azon az emlékezetes napon, a férfi viszont magányos, megkeseredett ember, akit meggyötört az élet. Összetörték a szívét, és úgy érezte, már soha nem lesz képes szeretni. Ám Miranda sosem feledte azokat a szavakat, amelyeket a naplójában egykor papírra vetett, és nem engedte, hogy ez a szerelem, amely az élete értelme, csak úgy kicsússzon a keze közül…

GABO

Adatlap

Oldalszám
400
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895792
Fordította
Palásthy Ágnes
Új

16 további termék ebben a kategóriában: