• -15%
Julia Quinn: Ma éjjel táncolnék - Csudajó trilógia 2. Julia Quinn: Ma éjjel táncolnék - Csudajó trilógia 2.

Julia Quinn:

Ma éjjel táncolnék

Csudajó trilógia 2.

Eredeti ár: 2 290 Ft
Online ár: 1 947 Ft
Adóval együtt

Lady Arabella Blydon szép és okos, és elege van az olyan férfiakból, akik csak az egyik tulajdonságát hajlandók értékelni, a másikat figyelmen kívül hagyják.

Amikor egy kérő kijelenti Arabellának, hogy szépsége és nagy hozománya miatt hajlandó elnézni neki botrányos kékharisnya hajlamait, úgy határoz, hogy egy ideig nem akar jelen lenni a házasulandók piacán...

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Lady Arabella Blydon szép és okos, és elege van az olyan férfiakból, akik csak az egyik tulajdonságát hajlandók értékelni, a másikat figyelmen kívül hagyják.

Amikor egy kérő kijelenti Arabellának, hogy szépsége és nagy hozománya miatt hajlandó elnézni neki botrányos kékharisnya hajlamait, úgy határoz, hogy egy ideig nem akar jelen lenni a házasulandók piacán.

Nem számít arra, hogy megismerkedik Lord John Blackwooddal, a sebesült háborús hőssel, aki annyira felkelti érdeklődését, ahogy addig egyetlen férfi sem.

Lord John megélte a háború borzalmait, de semmi sem volt olyan félelmetes érzés szívének, mint Lady Arabella közelsége. Mert Lady Arabella mámorító, bosszantó… és miatta Lord John úgy érzi, érdemes élni, hogy táncolhasson vele, amint éjfélt üt az óra. És bár tudja, hogy nem olyan férfi, akit a kisasszony megérdemel, mégis kívánja. Ám az éjfél varázsát megtöri az éles napfény. Vajon ez a meggyötört lélek képes lehet újra szeretni?

GABO

Adatlap

Sorozatok
Csudajó trilógia
Oldalszám
432
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636897253
Fordította
Bozai Ágota
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: