• -15%
Julia Quinn: Egy csók... és minden más - A Bridgertonok ismerik a Smythe-Smith családot. És őn? Julia Quinn: Egy csók... és minden más - A Bridgertonok ismerik a Smythe-Smith családot. És őn?

Julia Quinn:

Egy csók... és minden más

A Smythe–Smith család 3.

Eredeti ár: 2 290 Ft
Online ár: 1 947 Ft
Adóval együtt

Hugh Prentice-nek sosem volt türelme a teátrális nőkhöz, és ha Lady Sarah Pleinsworth valaha tudta is, mit jelent a szerény és visszahúzódó mint pozitív női tulajdonság, e becses magatartás gyakorlásáról minden jel szerint elég régen lemondott. Az sem számítana, ha Hugh időközben megszokná olyannak, amilyen, és elnézné neki ezen súlyos hiányosságát.

Mennyiség

A Bridgertonok ismerik a Smythe-Smith családot. És ön?

 

Az úr a hölgyről: tudálékos, bosszantó nőszemély.

Hugh Prentice-nek sosem volt türelme a teátrális nőkhöz, és ha Lady Sarah Pleinsworth valaha tudta is, mit jelent a szerény és visszahúzódó mint pozitív női tulajdonság, e becses magatartás gyakorlásáról minden jel szerint elég régen lemondott. Az sem számítana, ha Hugh időközben megszokná olyannak, amilyen, és elnézné neki ezen súlyos hiányosságát. A briliáns matematikusnak ugyanis egy esztelen párbaj következtében megsérült a lába, és emiatt nem tud futni, lovagolni és keringőzni sem. Soha nem udvarolhatna egy olyan hölgynek, mint Sarah, arról pedig végképp nem álmodhatna, hogy feleségül veszi.

 

A hölgy az úrról: egészen egyszerűen őrült. 

Sarah sosem bocsátotta meg Hugh-nak a három évvel korábban vívott párbajt, amelynek következtében unokabátyja száműzetésbe kényszerült, amivel kis híján az egész családot tönkretette. Az sem számítana, ha meg tudná bocsátani neki ezt. Nem a sérült járása miatt képtelen elviselni a társaságát, a személyiségét tartja abszolút kiállhatatlannak. Ám amikor kénytelenek egy hetet egymás társaságában tölteni, mindketten rájönnek, hogy az első benyomás nem mindig megbízható. És amikor egy csókból kettő lesz, és három és négy, a matematikus elveszti kiváló számolási képességét, a hölgy pedig életében először nem talál szavakat.

GABO

Adatlap

Sorozatok
A Smythe-Smith család
Oldalszám
392
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636898205
Fordította
Bozai Ágota
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: