• -15%
Jackie Collins: Bosszú – A Santangelo–saga folytatódik - Fejős Éva könyvtára Jackie Collins: Bosszú – A Santangelo–saga folytatódik - Fejős Éva könyvtára

Jackie Collins:

Bosszú – A Santangelo–saga folytatódik

Fejős Éva könyvtára

Eredeti ár: 3 499 Ft
Online ár: 2 974 Ft
Adóval együtt

Drog, szex, szerelem, gyűlölet, bosszú és halál - a nagyívű, szenvedéllyel átfűtött családregényben Lucky Santangelo ismét a kezébe veszi az irányítást. És bár tragédiák a gazdagokkal is megtörténnek, Lucky megint  bebizonyítja, hogy nem érdemes megszívatni egy Santangelót.

Mennyiség

Lucky Santangelo még mindig a topon van, gyönyörű, híres, erős, érett nő, a férje imádja. Lánya, Max Európában modellkedik, keresi az útját egy szerelmi csalódás után, de kiderül, hogy az olasz divatdiktátorok sem hordozzák a tenyerükön, csak azért, mert fiatal és szép. Fia, Bobby üzletemberként sikeres, inkább a háttérből irányítja klubjai életét - ennek ellenére valakinek nagyon szúrja a szemét, ugyanis kelepcébe csalják, és egy el sem követett gyilkosságért börtönbe kerül. Drog, szex, szerelem, gyűlölet, bosszú és halál - a nagyívű, szenvedéllyel átfűtött családregényben Lucky ismét a kezébe veszi az irányítást. És bár tragédiák a gazdagokkal is megtörténnek, Lucky megint  bebizonyítja, hogy nem érdemes megszívatni egy Santangelót.

 

40 ország – 500 millió példány – ennyien rajonganak Jackie Collins regényeiért, amelyben félelmetes pontossággal örökítette meg az amerikai elit életét.

 

A 2016-ban elhunyt Jackie Collins utolsó regénye méltó lezárása a Santangelos család történetének.

Erawan

Adatlap

Sorozatok
Fejős Éva könyvtára
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9786155652233
Új

16 további termék ebben a kategóriában: