• -15%
Fejős Éva: Csak egy tánc - Csopak. Végállomás. Új fejezet. Fejős Éva: Csak egy tánc - Csopak. Végállomás. Új fejezet.

Fejős Éva:

Csak egy tánc

Csopak. Végállomás. Új fejezet.

Eredeti ár: 3 699 Ft
Online ár: 3 144 Ft
Adóval együtt

Balaton, nyár, szerelem, vágy, féltékenység, titkok... Mit nem adnál, hogy részese lehess a nagy kalandnak?

Mennyiség

Heléna és Ábel – egy nagy szerelem, három gyerek, igazi romantika; számos félreértés és rengeteg vita: egy őrült házasság, amelynek válás a vége. Holfbauer Heléna, a negyvenévesen is kortalan, celebként ünnepelt balerina ma már máshoz, reményei szerint egy megbízhatóbb férfihoz készül feleségül menni. Ábel ugyanis nemtörődöm, bohém szabadúszó újságíró, barátnak tökéletes, társnak csapnivaló.

A népszerű tévés, Kornél a menyasszonyában nemcsak a gyönyörű nőt látja, hanem az ismert balett-táncost és a tehetős hátteret is...

Hofbauerék csopaki panziójában kerül sor az eljegyzésre egy forró júliusi estén, ám a balul sikerült kézfogó után a vőlegény nyomtalanul eltűnik, és a gyanú Ábelre terelődik, aki még csak nem is emlékszik rá, mi történt vele azon az éjszakán. Heléna apja viszont minden férfit gyűlöl, aki a lánya közelébe férkőzik, és hogy Ábel helyzetét nehezítse és tisztára mossa a család nevét, magánnyomozót fogad. Hamarosan híre kelhet, hogy eltűnt a tévés... Ábel utolsó mentsvára az alig pár napja megismert riportalanya, Blanka.

A nyomozásba titokban bekapcsolódik Helénáék tizenhat éves lánya, Dorina is a barátnőjével, és régi családi titkokra lelnek. Azt azonban még ők sem sejtik, hogy a rejtély megoldásához az út Kornél sötét múltjába vezethet.

 

Balaton, nyár, szerelem, vágy, féltékenység, titkok... Mit nem adnál, hogy részese lehess a nagy kalandnak?

 

Fejős Éva új regénye mindannyiunk kedvenc helyszínére kalauzol, hogy a Balatonnál lessünk bele egy hangos család mozgalmas életébe. Vajon kell-e változnia, szelídülnie a főhősnőnek ahhoz, hogy újra boldog lehessen? Izgalmas, nagyon nőies, magával ragadó történet, pontosan olyan, amire megérte másfél évet várniuk Fejős Éva olvasóinak.

Erawan

Adatlap

Oldalszám
512
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9786155652301
Új

16 további termék ebben a kategóriában: