• -15%
Garwood Julie: Lassú izzás Garwood Julie: Lassú izzás

Julie Garwood:

Lassú izzás


Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 1 267 Ft
Adóval együtt

Kate MacKenna sikeres lány Charlestonban (Dél-Karolina), de most mintha maga a sors fordulna szembe vele, méghozzá halálosan.


A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!


Kate MacKenna sikeres lány Charlestonban (Dél-Karolina), de most mintha maga a sors fordulna szembe vele, méghozzá halálosan.

Miközben az egyik barátja birtokán van, ahol egy feltűnni vágyó festőnő kiállítására készülnek, Kate-et majdnem megöli egy robbanás. Amikor hazakerül a kórházból, mellbe vágja a hír, hogy veszélybe került sikeres illatszergyártó cége, amelyet ő alapított. Kiderül, hogy elhunyt édesanyja a céget használta fel ellentételként egy hatalmas kölcsönhöz, amit három héten belül vissza kell fizetni. Később Kate-et fölhívja legjobb barátnője, Jordan Buchanan, aki egy kisebb műtét miatt kórházba kerül Bostonban. Kate azonnal elindul a barátnőjéhez, hogy a bajban támasza legyen. Amikor végre megtudja, hogy Jordan meg fog gyógyulni, Kate olyasmit tesz, ami egyáltalán nem jellemző rá: egyéjszakás kalandba bonyolódik Jordan bátyjával, Dylannel. Amikor magához tér, hazautazik, és elhatározza, visszatér a megszokott életéhez, és megmenti a cégét. De a balsors folyton közbeszól... Julie Garwood megírta egyik legizgalmasabb könyvét, amely tele van romantikus feszültséggel.

GABO

Adatlap

Oldalszám
338
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2006
ISBN
9789639635395
Új

16 további termék ebben a kategóriában: