• -15%
Garwood Julie: Tűz és jég Garwood Julie: Tűz és jég

Julie Garwood:

Tűz és jég


Eredeti ár: 1 990 Ft
Online ár: 1 692 Ft
Adóval együtt

Julie Garwood izgalmas, szenvedéllyel és kalandokkal teli romantikus krimijében ismét találkozhatunk a népszerű Halállista hőseivel.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Julie Garwood izgalmas, szenvedéllyel és kalandokkal teli romantikus krimijében ismét találkozhatunk a népszerű Halállista hőseivel.

Sophie Rose, a kemény és elszánt újságíró apja Bobby Rose, a nyájas, elbűvölő és jóképű úriember, aki azonban történetesen hírhedt tolvaj is. Amikor a neves chicagói napilap, ahol Sophie dolgozik, ragaszkodik hozzá, hogy írjon egy expozét szélhámos apjáról, a lány megtagadja, otthagyja az állását, és egy kisebb lapnál helyezkedik el. Itteni munkája során nagy bűnügyek helyett kénytelen beérni helyi hírességekkel, mint például az öt kilométeres futóversenyek többszörös győztesével, akinek egyik ismertetőjegye egy bolondos piros zokni. Mindössze ez a piros zokni, Sophie névjegyével a belsejében az, amit William Harrington, a futóbajnok után találnak, akit az alaszkai Prudhoe Bayben ér a szörnyű halál. Az alaszkai rendőrök tudni szeretnék, miért vitte magával Harrington Sophie névjegyét. A csalhatatlan szimatú Sophie egy jó sztori reményében útnak indul északra. Nem is sejti azonban, hogy útja során milyen veszélyek leselkednek rá. Egy sikertelen merénylet után az FBI testőrt állít mellé a nyers, ám roppant vonzó Jack MacAlister személyében. A zord alaszkai vidék megpróbáltatásai közepette amolyan kénytelen-kelletlen szövetséget kötnek egymással, amelyet tovább bonyolít feltámadó érzéki vágyuk. Hamarosan azonban rá kell döbbenniük, hogy az életük forog kockán, mert ellenfeleik semmitől sem riadnak vissza, hogy megőrizzék titkukat.

GABO

Adatlap

Oldalszám
342
Kötés
Kötött
Kiadási év
2010
ISBN
9789636893859
Új

16 további termék ebben a kategóriában: