• -15%
Jennifer Worth: Hívják a bábát - East End–i igaz történet az 1950-es évekből Jennifer Worth: Hívják a bábát - East End–i igaz történet az 1950-es évekből

Jennifer Worth:

Hívják a bábát

East End–i igaz történet az 1950–es évekből

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

 

A londoni kikötőnegyed, a Docklands élete meglehetősen kemény volt az 1950-es években. Jennifer Worth, amikor huszonkét éves korában körzeti bába lett, egyik napról a másikra a Cable Street bordélyai, a bombatölcsérekben metilalkoholt ivók világában találta magát. A gyerekek nyomorúságos körülmények közt jöttek erre a nyomorúságos világra, gyakran még folyó víz sem volt a lakásokban.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

East End-i igaz történet az 1950-es évekből

 

A londoni kikötőnegyed, a Docklands élete meglehetősen kemény volt az 1950-es években.

Jennifer Worth, amikor huszonkét éves korában körzeti bába lett, egyik napról a másikra a Cable Street bordélyai, a bombatölcsérekben metilalkoholt ivók világában találta magát. A gyerekek nyomorúságos körülmények közt jöttek erre a nyomorúságos világra, gyakran még folyó víz sem volt a lakásokban.


Jennifer Worth könyvéből megismerhetjük a hatalmas londoni kikötő romantikus szépségét, a poloskától hemzsegő bérházakat, a betegségtől való rettegést csakúgy, mint a közösség összetartását, és a több mint tízgyermekes asszonyok hihetetlen tűrőképességét. A humort sem nélkülöző, hol fölkavaró, hol megható írás egy azóta eltűnt világot kelt életre.


„Talán van valahol egy bába, aki megteszi azt a szakmájáért, amit James Herriot tett az állatorvosi gyakorlatért.”

Terri Coates


A BBC One 2012 januárjában kezdte vetíteni a könyvből készült televíziós sorozatot.

GABO

Adatlap

Oldalszám
342
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636896515
Fordította
Dobos Lídia
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: