• -15%
Nora Roberts: Látomás fehérben - Menyasszonyok 1. Nora Roberts: Látomás fehérben - Menyasszonyok 1.

Nora Roberts:

Látomás fehérben

Menyasszonyok 1.

Eredeti ár: 1 990 Ft
Online ár: 1 692 Ft
Adóval együtt

Ebben a történetben Mackensie életét ismerjük meg közelebbről. A tehetséges esküvői fényképész feladata a szenvedélyek, a röpke pillanatok és az emlékezetes események megörökítése. Művészi fotóin örömtől sugárzó menyasszonyok mosolyognak, büszke szülők könnyeznek, meghatott rokonok ünnepelnek. A hivatása a boldogságról szól, a saját életébe mégsem meri beengedni az érzelmeket. Miért nem bízik másokban és magában?

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!


Nora Roberts négy részből álló regénysorozatának főszereplője a négy gyerekkori barátnő, Parker, Emma, Laurel és Mackensie. Kislány korukban mindig esküvőset játszottak, felnőttként pedig együtt megalapították a Kézfogó rendezvényszervező ügynökséget.

 

Az első történetben Mackensie életét ismerjük meg közelebbről. A tehetséges esküvői fényképész feladata a szenvedélyek, a röpke pillanatok és az emlékezetes események megörökítése. Művészi fotóin örömtől sugárzó menyasszonyok mosolyognak, büszke szülők könnyeznek, meghatott rokonok ünnepelnek. A hivatása a boldogságról szól, a saját életébe mégsem meri beengedni az érzelmeket. Miért nem bízik másokban és magában?

 

Mi történik, ha találkozik egy olyan férfival, aki megrendíti a világát, és rádöbbenti a saját gyávaságára? Vajon a félelem és a bizalmatlanság győzedelmeskedik, vagy van remény a csodára? Miért játszik olyan fontos szerepet a történetben egy kék pillangó, és egy mindent meghatározó gyerekkori pillanat? Mindenre választ kapunk, ha elmerülünk a négy barátnő világában, és megismerkedünk a bájos humorral átszőtt, kedves történet szereplőivel. A regény elolvasása után biztosan kíváncsiak leszünk a következő barátnőről szóló epizódra is.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Menyasszonyok
Oldalszám
408
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2011
ISBN
9789636894375
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Új

16 további termék ebben a kategóriában: