• -15%
Jean Sasson: Sírj tovább, hercegnő - A Hercegnő–sorozat folytatása Jean Sasson: Sírj tovább, hercegnő - A Hercegnő–sorozat folytatása

Jean Sasson:

Sírj tovább, hercegnő

A Hercegnő–sorozat folytatása

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A Szultána hercegnőről szóló sorozat legújabb kötete hűen ecseteli a világ egyik leggazdagabb és legkonzervatívabb királyságának az életét. Ebben a világban férfi gondviselők irányítják a nők világának minden mozzanatát – kihez menjen férjhez, hol dolgozzon.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

  

Több mint húsz éve kutatja a sikerlistás Jean Sasson a Közel-Kelet valóságának történeteit. A Szultána hercegnő szavaival tolmácsolt Hercegnő sorozat kötetei jóvoltából az olvasók bepillanthattak a Szaúd-Arábia hétköznapjait takaró fátyol mögé, és megismerhették a nőket sújtó iszonyú – és máig fennálló – nemi elkülönítést és megkülönböztetést.

A Szultána hercegnőről szóló sorozat legújabb kötete hűen ecseteli a világ egyik leggazdagabb és legkonzervatívabb királyságának az életét. Ebben a világban férfi gondviselők irányítják a nők világának minden mozzanatát – kihez menjen férjhez, hol dolgozzon. Bár a hercegnő a kiváltságosok életét éli palotáiban szolgái közepette, még neki is titokban kellett dolgoznia, amikor lejegyezte a megvert, lenézett, sőt kivégzett asszonyok történeteit.

Az írónő ugyanakkor rendkívül megnyerően és emberségesen ábrázolja egy szeretetteljes szaúdi család és barátai hétköznapjait, melyekből nem hiányoznak a gyengéd pillanatok, de az érzelemkitörések, a családi viták és a szüntelen igazságkeresés sem.
GABO

Adatlap

Sorozatok
Hercegnő-sorozat
Oldalszám
344
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2015
ISBN
9789634060307
Fordította
Farkas Eszter
Új

16 további termék ebben a kategóriában: