• -15%
Fejős Éva: Helló, London - Átírhatod–e a sorsodat? Fejős Éva: Helló, London - Átírhatod–e a sorsodat?

Fejős Éva:

Szeretlek, Bangkok

A nagy sikerű útinapló új kiadása

Eredeti ár: 3 499 Ft
Online ár: 2 974 Ft
Adóval együtt

Rendhagyó útinapló egy egzotikus világról és a női lélekről

Mennyiség

Rendhagyó útinapló egy egzotikus világról és a női lélekről


"Akkor kezdtem ábrándozni a szökésről, amikor gyerekkoromban beszereztem egy már akkor is ciki pálmafás-tengerpartos posztert a zsebpénzemből, és felragasztottam a gyerekszobám falára, nem zavartatva magam szüleim döbbent pillantásától. Attól kezdve a téli estéken odaképzeltem magam a kókuszpálma alá, ahol hőség van, és – bár akkor még nem jártam tengerparton – szinte hallottam a tenger zúgását, egészen elalvásig.

Elérkezett az idő, hogy beváltsam a magamnak tett ígéretet, és teljesüljön a gyerekkori álmom: néhány éve télen megszöktem kedvenc városomba, Bangkokba, és körbeutaztam Délkelet-Ázsiát.

Találkozásokról, naplementékről, ázsiai mesékről és elképesztő sorsokról, egzotikus nagyvárosi lüktetésről, lakatlan szigetekről és egy másfajta életszemléletről szól ez a könyv, amit egy thai pálma alatt kezdtem írni. Öt forró, napsütéses téli hónap alatt sokat tanultam, és szinte minden megváltozott bennem és körülöttem: a sors akaratából megtanultam elengedni, sorsfordító döntéseket hoztam, szembenéztem önmagammal, az újságíróval, a nővel, az emberrel, mint talán még soha azelőtt. Ez a könyv nem a képzelet szüleménye, de ahányszor beleolvasok, a képzeletemben újra utazom, újra ott vagyok azok között az emberek között, akiktől meg lehet tanulni ÉLNI. Csupa nagybetűvel."

Fejős Éva

Erawan

Adatlap

Oldalszám
284
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9786155469473
Új

12 további termék ebben a kategóriában: